[vc_row][vc_column width=”1/1″][ultimate_info_table design_style=”design05″ color_scheme=”blue” icon_type=”custom” icon_img=”9″ img_width=”100″ icon_size=”32″ icon_color=”#333333″ icon_style=”circle” icon_color_bg=”#ffffff” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ package_heading=”Mesterul de Oase” package_sub_heading=”Despre mine…” use_cta_btn=”true” package_btn_text=”Osteoterapia” package_link=”||”]

Salutare.

Ma numesc Stefan si sunt osteoterapeut si practic…osteoterapia… si masajul… si terapia cu ventuze.

Din pacate in Romania nu stie lumea ce este osteoterapia. Osteoterapia este o forma de terapie manuala, la fel cum este Chiropraxia, Osteopatia, Shiatsu, Tui-Na si altele, menita sa ajute orice persoana care sufera de dureri ale aparatului locomotor si nu numai, folosind cele 2 maini ale terapeutului.

Am invatat aceasta forma a terapiei manuale la Budapesta, in Ungaria, de la Kulcsar Gabor, cel care a dat nastere acestei terapii in 1985. A combinat elemente proprii cu tehnici de Osteopatie, Chiropraxie si Tui-Na.

Durata cursului a fost de 18 luni.Acest curs presupunea ca prsoana care vrea sa invete are deja baze de anatomie umana. Sa fac facultatea de medicina dura prea mult si din moment ce Hippocrates spunea ca fiecare doctor trebuie sa stapaneasca arta masajului(din nefericire nu este cazul in zilele noastre), am decis sa fac cursul de masaj terapeutic, considerand ca cele 2 tipuri de terapie sa ajuta reciproc.

Spre deosebire de Romania unde cursul de masaj terapeutic dureaza 3 luni, in Ungaria Dureaza intre 12-18 luni.Deci am inceput si terminat cu succes cursul de Masaj terapeutic, dupa care am urmat cursul de Osteoterapie. Dupa ce am terminat cursul de Osteoterapie am urmat si cursul de Terapie cu Ventuze deoarece am considerat ca poate sa fie folosita cu succes alaturi de Osteoterapie si Masaj.

[/ultimate_info_table][/vc_column][/vc_row]

Wordpress themes JazzSurf